GROEN, MAAR GEEN GROENTJE

Colourful Green is in 2012 opgericht als groen reclamebureau door Maria Tiqwah van Eldik (Boskoop, 1982). Momenteel is Colourful Green hét adres voor logo’s, illustraties en schilderijen voor groene bedrijven, goede doelen en dierenliefhebbers. Voor de oprichting van Colourful Green werkte Maria 10 jaar zowel nationaal als internationaal voor grote merken zoals Heineken, Trump en ING Bank. Haar functies waren art director, grafisch ontwerper, DTP-er, illustrator en beeldbewerker.

2012

In 2012 is Colourful Green opgericht.

2013

In 2013 begon Colourful Green goed te lopen. Yeah!

2014

In 2014 heeft Maria met Colourful Green de NRC Charity Award gewonnen voor de Nederlandse Vereniging voor Veganisme en zette haar Happy Vegan webshop op. Woeha!!!

2015

In 2015 waren 5 van haar advertenties genomineerd. (Daarna is de opzet van de NRC Charity Awards helaas veranderd en is het een wedstrijd voor studenten geworden.)

2016

In 2016 had Colourful Green inmiddels voor 23 klanten gewerkt en voor 10 goede doelen vrijwilligerswerk gedaan. Lisette liep stage bij Colourful Green en Maria begon weer met tekenen en schilderen in haar vrije tijd.

2017

Aan het begin van 2017 maakte Maria hondenderden social media plaatjes voor de Partij voor de Dieren. En is mega trots dat ze daarmee een kleine bijdrage heeft kunnen leveren aan het succes: de Partij voor de Dieren ging in 2017 van 2 naar 5 zetels! Op 18 maart nam ze een sabbatical jaar.

2018

Nog voordat haar sabbatical over was, was ze stiekem al weer aan de slag gegaan ;) Maar wel iets anders; geen honderden social media plaatjes en tientallen websites meer, maar alleen logo’s, illustraties én… schilderijen.

Missie

De wereld een stukje mooier maken voor mens én dier.

Diensten

Logo’s ontwerpen, illustraties maken en schattige beestjes tekenen.

Wie

Maria Tiqwah. Heeft roze haar, draagt cocktailjurkjes, dierengek, echtgenote, ontwerper, kunstenares en veganist.