VRIJWILLIGERSWERK 2018-09-06T21:31:54+00:00

UPDATE

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Wil je voortaan als eerste op de hoogte zijn van acties, meld je dan hier aan voor de Colourful Green nieuwsbrief. Ik heb voor de volgende 8 goede doelen gratis illustraties gemaakt; Cat Shelter Limburg, Vegan Church, ActieZwerfhonden, Nederlandse Vereniging voor Veganisme, Cirkel van Geweld, Rode Kruis, Sadhana Forest en Veggie Squad. 

.


.

HOERA! MAART 2018 = GRATIS ILLUSTRATIE MAAND :)

Dat betekent dat ik de hele maand maart gratis illustraties ga maken voor goede doelen! Denk bijvoorbeeld aan een mooi T-shirt ontwerp voor in jullie webshop, een sterke campagne visual of alvast een kerstkaart.

Dus werk je voor een goed doel en wil je een mooie, lieve of pakkende illustratie? Stuur dan een mailtje of vul het formulier hieronder in, dan laat ik je zo snel mogelijk weten of ik de illustratie gratis voor je kan maken.

Actievoorwaarden:
Er vindt maximaal 1 correctieronde plaats. Als maker behoud ik (Maria Tiqwah van Eldik) het copyright van de illustratie en mag deze dus ook zelf gebruiken. Jullie krijgen een licentie om de illustratie voor het afgesproken doel te gebruiken. Ik behoud altijd het recht om die licentie in te trekken. Als de originele illustratie op papier is gemaakt, houd ik het origineel zelf en krijgen jullie het hoge resolutie beeld digitaal aangeleverd. 

Enkele voorbeelden van mijn vrijwilligerswerk: