Ik ben gek op kaartjes maken :) Een kerstkaartje voor Heineken, een trouwkaartje voor een collega of een hele collectie voor Lief, leuk en eigen. Het één is nog leuker om te ontwerpen dan het ander. Voor Bea en Wim heb ik in dezelfde stijl hun trouwkaart, verhuiskaartje en… een lief geboortekaartje gemaakt. Met kerst leef ik me ook graag uit; ik heb al eens een hele kudde herten kerstkaarten gemaakt, paardenkaarten en een pop-up kaart met een vleugel.

Zou je zelf graag een écht uniek kaartje willen laten maken? Neem dan gerust contact op of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. We denken graag creatief met je mee en kunnen in elke gewenste stijl een uniek kaartje voor jou ontwerpen.

Bea en Wim zijn beide erg lang en smal, dus heb ik het formaat van de kaart daarop aangepast. ;)

Trouwkaart Bea en Wim:
Bea-en-Wim-1 Bea-en-Wim-2Verhuiskaartje Bea en Wim:
Bea-en-Wim-nest

Geboortekaartje Bea en Wim (en Benthe!):
Benthe-Bloem-16x16cm.pdf-2

Linda en Roel wilden weer iets heel anders. Voor hen heb ik deze ‘boeren chic’ trouwkaart ontworpen. Linda wilde er graag 2 gele klompjes op en Roel is gek op trekkers. Daarnaast leek het hun leuk als er ook iets van hun paard, 2 pony’s en hond in terug kwam (de 3 hoefijzers en het hondenvoetje boven het hart).

trouwkaart

Voor Laura Fesco Green Interiors (waarvoor we ook het logo, de huisstijl en de website hebben gemaakt) ben ik in de weer geweest met oude tijdschriften met dit kaartje als resultaat:

Laura-1laura-2

Dit kerstkaartje is een combinatie van een potloodtekening en Photoshop. We hebben 6 verschillende kaartjes gemaakt en hier kun je ze bestellen :)
hert-cover

Dit paardenkaartje heb ik met pastelkrijt gemaakt en de envelop is gemaakt van een restje behang. Elk paardenkaartje was dus echt helemaal uniek en handgemaakt.
kerstpaardjes

Voor Heineken heb ik vele kerstkaarten ontworpen. Hier waren we vaak al in de zomer mee bezig, om in de stemming te komen zette ik dan wat kerstmuziek op ;)

beeldbewerking Heineken kerstman

Voor dit geboortekaartje heb ik mijn penselen uit de kast gehaald met met ‘echte ouderwetse olieverf’ een schattig baby meisje op een maan geschilderd en hier vervolgens een ‘vintage’ geboortekaartje van gemaakt.

babymeisje-op-maan

Voor Diego heb ik juist weer een heel modern en stoer kaartje gemaakt. Met een draak!

kaartje-Diego-580

En tot slot nog de kudde herten kerstkaartjes. Natuurlijk heb ik nog véél meer kaartjes gemaakt, maar ik hoop dat je zo een beetje een idee hebt gekregen van de eindeloze mogelijkheden en verschillende stijlen.

voor-en-achter

kudde-kerstkaarten