Hoera! We staan op de Vegan Friendly lijst op de website van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme! Bedrijven op deze lijst zijn geheel vegan, of bieden naast hun ‘gewone’ producten of diensten, ook vegan producten of diensten aan. Daarnaast gebruiken ze het Vegan Friendly logo, brengen hun medewerkers op de hoogte en geven soms korting aan NVV leden.

Colourful Green geeft maar liefst 30% korting op grafisch ontwerp en art direction voor vegan bedrijven! Ons hele team is uiteraard op de hoogte en het logo staat hier onderaan op de website. Ook zal Colourful Green nooit reclame maken voor bio-industrieproducten.

Onze oprichtster, Maria van Eldik, is vegan en het lijkt haar daarom geweldig om voor vegan (friendly) bedijven te werken!
“In augustus 2011 zag ik een gruwelijk filmpje over de bio-industrie. Na dat filmpje heb ik mijn boterhamworst (die ik die morgen had gekocht) meteen aan de hond gegeven en ben gestopt met dieren eten. Met zuivel was ik al jaren geleden gestopt, omdat ik zonder zuivel meer energie heb. Inmiddels eet ik helemaal veganistisch (nou ja, heel soms smokkel ik nog een beetje) en ben ik super blij dat ik deze richting op ben gegaan! In het begin was ik wel een beetje bang dat ik door veganistisch te eten minder energie zou hebben, maar gelukkig was dat niet het geval. Ik was ook bang om af te vallen, maar heb zo royaal overal nootjes, pinda’s en rozijnen over gestrooid dat ik zelfs was aangekomen…”

VEGAN FRIENDLY