Groen, maar geen groentjes.

Wat maakt Colourful Green uniek?

Natuurlijk – en gelukkig maar – zijn wij niet het enige groene reclamebureau in Europa, maar we onderscheiden ons positief door de kwaliteit van ons werk en het bruisende enthousiasme van ons team.

Onze voetafdruk

Maria Tiqwah van Eldik is de oprichtster van Colourful Green. Als bevlogen art director heeft zij zowel nationale als internationale ervaring met vele bekende merken, zoals ING bank, Postbank, Regiobank, Nescafé, Heineken, Amstel, Maggi, Fortune 500 magazine, Clinique, Club Med en nog veel meer. Daarnaast is Maria een grote dierenliefhebster. Zij heeft hart voor de groene zaak en wil graag andere groene ondernemers verder helpen.

Green dreamteam

Colourful Green bestaat uit een team van ervaren freelance vakmensen, die de belangrijkste disciplines binnen communicatie en marketing vertegenwoordigen. Overige diensten huren wij tegen een scherp tarief in. Wij werken vanuit huis, of vanaf een inspirerende locatie. Zolang er maar een snelle internetverbinding is, kunnen we namelijk vanaf elke locatie in werken.

Liever levensecht

Natuurlijk kunnen we onszelf online prima presenteren, maar liever zitten we persoonlijk met jou om de tafel, voor een nadere kennismaking. Daarom komen we graag langs. Bel of mail ons gerust als je van gedachten wilt wisselen of een afspraak voor een bureaupresentatie wilt maken.

mail
 maria🐒colourfulgreen.nl
telefoon 030 3200 930
skype colourfulgreen