Door mijn werkervaring met ING bank, Postbank en Regio Bank en mijn hart voor dieren, natuur en mensen zou ik dolgraag voor de Triodos Bank of ASN Bank willen werken. Ook ben ik een groot fan van De Vegetarische Slager. Hun vleesvervangers zijn zó goed, dat je het verschil met echt vlees niet proeft! Gelukkig hebben ze een fantastisch marketing team en groeien ze als kool, dus wie weet liggen hun producten binnenkort al in alle supermarkten! Het lijkt me geweldig om dan samen een internationale reclame campagne te maken :)

Natuurlijk vindt ik het ook ontzettend leuk om voor kleinere duurzame bedrijven en startende groene ondernemers te werken. Zo heb ik bijvoorbeeld een logo, huisstijl en website voor Laura Fresco ontworpen. Laura geeft woningen die leeg staat voor verkoop of verhuur een ‘welkom thuis gevoel’. Dit doet zij door de woning in te richten met mooie duurzame meubelen en sfeervolle decoraties. Zo worden de woningen eerder verkocht of verhuurd en het is tevens een ‘showroom’ voor de artikelen van haar duurzame woon webwinkel. Ook werk ik met veel plezier voor Eko-Pets, dé groene online dierenwinkel voor bewuste baasjes!

Ik voel me een grote bofkont dat ik meerder malen de Partij voor de Dieren heb mogen helpen. Het is echt super leuk om voor ze te werken en het zijn trouwens ook hele leuke mensen allemaal! Sinds 2009 ondersteun ik met veel plezier de Catshelter door ieder jaar een schilderij te maken en deze te doneren aan hun online kunstveiling. Verder ondersteun ik stichting ActieZwerfhonden, Paardkrachtig en de Vereniging voor Veganisme met reclame en ontwerp diensten. Het geeft ontzettend veel voldoening om werk te maken dat een positieve invloed op de wereld heeft!

Weet jij toevallig nog een leuk bedrijf of goed doel dat goed bij Colourful Green zou passen? Kijk dan eens onder ‘samenwerken‘.