Door mijn werkervaring met ING bank, Postbank en Regio Bank en mijn hart voor dieren, natuur en mensen zou ik dolgraag voor de Triodos Bank of ASN Bank willen werken. Ook ben ik een groot fan van De Vegetarische Slager. Hun vleesvervangers zijn zó goed, dat je het verschil met echt vlees niet proeft! Gelukkig hebben ze een fantastisch marketing team en groeien ze als kool, dus wie weet liggen hun producten binnenkort al in alle supermarkten! Het lijkt me geweldig om dan samen een internationale reclame campagne te maken :)

Natuurlijk vindt ik het ook ontzettend leuk om voor kleinere duurzame bedrijven en startende groene ondernemers te werken. Zo heb ik bijvoorbeeld een logo, huisstijl en website voor Laura Fresco ontworpen. Laura geeft woningen die leeg staat voor verkoop of verhuur een ‘welkom thuis gevoel’. Dit doet zij door de woning in te richten met mooie duurzame meubelen en sfeervolle decoraties. Zo worden de woningen eerder verkocht of verhuurd en het is tevens een ‘showroom’ voor de artikelen van haar duurzame woon webwinkel.

Omdat ik gek ben op dieren, zou ik het fantastisch vinden om voor goede dierendoelen en de Partij voor de Dieren te werken. Sinds 4 jaar ondersteun ik met veel plezier de Catshelter door ieder jaar een schilderij te maken en deze te doneren aan hun online kunstveiling.